OSMOSE GLASBEWASSING

Bij TomTex Glasbewassing werken wij met het nieuwe Osmose glasbewassingssysteem.
Met dit systeem kunnen we veilig en zeer efficient glas, kozijnen, houtwerk & trespa, beplating en reclameborden reinigen tot een hoogte van maar liefst 13,5 meter! Met beide benen op de grond! Het Osmose filtersysteem maakt van kraanwater gedemineraliseerd water door gebruik te maken van filters die volgens het principe van omgekeerde osmose werken. Osmosewater is dus water dat ontdaan is van alle mineralen en metalen die in leidingwater aanwezig zijn. Hierdoor onstaat water in haar zuiverste vorm en heeft zo een zeer sterk reinigend vermogen, waardoor zeep en andere schoonmaakmiddelen vaak overbodig worden.

Door de goed reinigende werking van het pure water en het feit dat puur water vlekvrij opdroogt, zijn zeem en wisser overbodig geworden. Wij werken voornamelijk vanaf de grond en hebben daardoor niet van doen met de steeds grotere beperkingen en veiligheidseisen voor het gebruik van ladders bij glasbewassing. Doordat nazemen overbodig is geworden is onze werkwijze veel efficienter.

Mede hierdoor kunnen wij werken tegen een zeer concurrerend tarief voor zowel bedrijven als particulieren. Voor het “binnenglas” hanteren wij het liefst de ouderwetse manier van ramen lappen. Voor eventueel slecht bereikbaar glas beschikken wij over een Osmose glasbewassingssysteem speciaal voor binnen in huis of kantoor. Dit systeem verneveld het Osmose water over uw ramen, en met een speciale glasvezel doek worden de ramen schoon gewreven. Dit systeem heeft een bereikbaarheid voor glas op een hoogte van maximaal 10 meter.
Benieuwd naar de werking van het systeem? Wij komen graag bij u langs om een demonstratie te geven en bespreken geheel vrijblijvend de kosten en mogelijkheden.

Voor zowel bedrijven als particulieren !!

Bel voor een afspraak met Marlon: 06-45647199.